1-800-461-SOUP(7687)

Salmon Tourtières

Fabriqué avec:

Bakery

Pepperidge Farm Patty Shells

Perfect for sweet or savoury fillings. Try Chicken à la King, Seafood Newberg, fresh fruit and whipped cream, to name just a few.

Voir le produit
Tip

Garnish each tourtière with 1/4 tsp (1 mL) finely chopped fresh parsley

Temps Total

60 min.

Servir et Taille

1 Tourtières

Rendements

These easy and elegant individual tourtières made with Pepperidge Farm® Puff Pastry Shells have a rich salmon filling and buttery grated potato topping. They make an impressive addition to any menu.

Faits Nutritionnels

Faits Nutritionnels
Portion
Quantité Par Portion
Calories
% Valeur Quotidienne
Lipides Totale g
0%
Lipides Saturée g
0%
Cholestérol mg
0%
Sodium mg
0%
Glucides Totaux mg
0%
Fibre Alimentaire g
0%
Protéine g
0%
Vitamine A %
Vitamine C %
Calcium %
Fer %

Estimez votre profit

Étape 1
Bénéfice par portion
- =

Entrez le coût de la soupe et les frais de garniture pour obtenir le coût par bol de soupe.

Étape 2
Bénéfice par repas
× =

Entrez le prix de vente par bol et votre bénéfice pour chaque bol est calculé en fonction de l'étape 1.

Étape 3
Bénéfice par jour
× =

Entrez le nombre de bols que vous servez généralement chaque jour et le nombre de jours par semaine où vous êtes ouvert (ou servez cette soupe). Les bénéfices seront calculés à l'aide de vos chiffres des étapes 1 et 2.

Par exemple seulement. Vos résultats financiers peuvent varier. Les exemples financiers ne sont en aucun cas une prévision ou une garantie de la performance des ventes.

Ingrédients Poids Mesure Instructions

Ingrédients et instructions

Poids Mesure
butter 1 cup 125  mL
shallots, diced 1 cup 375  mL
garlic, minced 2 tbsp 30  mL
1. Melt 1/4 cup (60 mL/2 oz) butter in large skillet set over medium heat. Cook shallots and garlic for about 5 minutes or until tender. Let cool completely.
Poids Mesure
salmon, chopped, cooked 5 cups 1 1/4  L
Yukon Gold potatoes, boiled, peeled and grated, divided (4 cups/1 L grated) 2 lb kg
eggs, beaten, divided
35% whipping cream 1 cup 75  mL
Dijon mustard 2 tbsp 30  mL
lemon zest 2 tbsp 30  mL
lemon juice 2 tbsp 30  mL
fresh dill, finely chopped 2 tbsp 30  mL
fresh chives, finely chopped 2 tbsp 30  mL
each salt and pepper, divided 2 tsp 10  mL
ground nutmeg 1 tsp mL
ground cloves
2. Stir together salmon, 2 cups (500 mL/16 oz) grated potatoes, 2 eggs, cream, mustard, lemon zest, lemon juice, dill, chives, salt, pepper, nutmeg, cloves, shallots and garlic. Refrigerate for up to 8 hours before serving.

3. Melt remaining 1/4 cup (60 mL/2 oz) butter; toss with remaining 2 cups (500 mL/16 oz) grated potatoes.
Poids Mesure
Pepperidge Farm® Puff Pastry Shells 24 24 
4. Preheat oven to 425°F (220°C). Brush Pepperidge Farm® Puff Pastry Shells with remaining eggs. Bake for 15 to 20 minutes or until puffed and golden. Let cool completely.

5. Reduce oven to 400°F (200°C). Spoon 1/3 cup (75 mL/2.4 oz) salmon filling into shells. Top with heaping tablespoonful (15 mL/1 oz) potato mixture. Bake on parchment paper–lined baking sheet, spacing at least 2 inches (5 cm) apart for 15 to 20 minutes or until potatoes start to brown. Hold for service.
Poids Mesure
fresh parsley,finely chopped 2 tbsp 30  mL
Bulletin

©2022 CSC Brands LP, Tous les droits sont réservés.