1-800-461-SOUP(7687)

Tartelettes aux petits fruits

Made With:

Bakery

Pepperidge Farm Puff Pastry Sheets

There's no limit to what you can do.  Strudels and fruit flans, pot pies, Wellingtons and quiche.  You are limited only by your imagination.

View Product
Nutrition Facts
Serving Size
Amount Per Serving
Calories 200
% Daily Value
Total Fat 8g
12%
Saturated Fat g
0%
Cholesterol 20mg
7%
Sodium 105mg
4%
Total Carbohydrate 29mg
10%
Dietary Fiber 3g
12%
Protein 3g
6%
Vitamin A %
Vitamin C %
Calcium 2%
Iron %
Total Time

50 min.

Serving & Size

1

Yields

Rendez hommage aux meilleurs produits de l’été en cuisinant ces tartelettes. Notre pâte feuilletée croustillante est le parfait faire-valoir des garnitures aux petits fruits débordantes de saveurs estivales.

Nutrition Facts

Nutrition Facts
Serving Size
Amount Per Serving
Calories 200
% Daily Value
Total Fat 8g
12%
Saturated Fat g
0%
Cholesterol 20mg
7%
Sodium 105mg
4%
Total Carbohydrate 29mg
10%
Dietary Fiber 3g
12%
Protein 3g
6%
Vitamin A %
Vitamin C %
Calcium 2%
Iron %

Estimate your profit

Step 1
Profit Per Serving
- =

Enter the cost of the soup and any garnishing costs to get the cost per bowl of soup.

Step 2
Profit Per Meal
× =

Enter the selling price per bowl and your profit for each bowl is calculated based on Step 1.

Step 3
Profit Per Day
× =

Enter the number of bowls you typically serve each day and how many days per week you are open (or serve this soup). Profits will be calculated using your numbers from Steps 1 and 2.

For example only. Your financial results may vary. Financial examples are in no way a prediction of, or guarantee of, sales performance.

Ingredients Weight Measure Instructions

Ingredients & Instructions

Weight Measure
de bleuets 1 tasse 375  mL
de fraises coupées en quartiers 1 tasse 375  mL
de framboises 1 tasse 375  mL
de sucre 1 tasse 125  mL
de fécule de maïs 1 tasse 60  mL
de cannelle moulue 1 c. à thé mL
2. Dans un grand bol, mélanger les bleuets, les fraises et les framboises avec le sucre, la fécule de maïs et la cannelle; laisser reposer 10 minutes.
Weight Measure
œuf
d'eau 1 c. à soupe 15  mL
3. Entre-temps, battre l’œuf avec l’eau. Réserver. Découper 6 cercles de 4 1/2 po (11 cm) dans chaque feuille de pâte. Déposer les cercles sur les plaques de cuisson. Badigeonner chaque cercle d’œuf battu. À l’aide d’un petit couteau d’office, tracer un deuxième cercle à l’intérieur de chaque rond de pâte, à environ 1/4 po (5 mm) du rebord.
Weight Measure
Pepperidge Farm® décongelées, mais encore froides
4. Déposer 1/4 tasse (60 mL) du mélange de petits fruits sur chacun des cercles, sans dépasser la limite préalablement tracée. Cuire au four de 20 à 25 minutes ou jusqu’à ce que la pâte soit dorée. Laisser refroidir.
Weight Measure
de sucre glace 1 c. à soupe 15  mL
5. Saupoudrer de sucre glace.
1. Préchauffer le four à 375 °F (190 °C). Recouvrir deux plaques de cuisson de papier parchemin; mettre de côté.
Newsletter

©2021 CSC Brands LP, All Rights Reserved.